U bent hier

Home

Grafisch ontwerp met een tikkeltje extra

Gedrukte en digitale brochures en flyers, rollboxen, tijdschriftadvertenties, evenementsites, bannercampagnes … noem maar op. Bij AltoAlto bent u aan het juiste adres!

Ons team bestaat uitsluitend uit grafisch ontwerpers gespecialiseerd in gedrukte en onlinemedia. Zij communiceren rechtstreeks met u, de klant, en garanderen een uitstekende dienstverlening en  allesomvattende communicatietools. Resultaat: topresultaten voor u en uw bedrijf!

CREATIEVE BEDRIJFSPRESENTATIES? YES, WE CAN!

Wij ontwerpen krachtige, aantrekkelijke PowerPoint- en Keynote-presentaties voor uw bedrijf. Een Word-bestand of een eenvoudige uitwerking van uw presentatie, meer hebben onze ervaren grafisch ontwerpers niet nodig om aan de slag te gaan. Wat u mag verwachten? Een toppresentatie uiteraard!

Op zoek naar een presentatiesjabloon dat in het oog springt? Wij ontwerpen visueel aantrekkelijke, professionele sjablonen, helemaal in lijn met uw huisstijl. Maar er is meer … We komen graag langs bij u op kantoor voor een presentatieworkshop, zodat ook uw medewerkers de kneepjes van het vak onder de knie krijgen!

Staat er een belangrijk evenement op het programma en wilt u uw publiek veroveren met projecties die écht in het oog springen? U raadt het al, ook hiervoor kunt u op ons rekenen!

Some of our clients

Some of our work