U bent hier

PowerPoint template

PowerPoint Template

Bij AltoAlto maken we een onderscheid tussen een PowerPoint presentatie en een PowerPoint template. We leggen u het verschil graag uit.

Een PowerPoint presentatie wordt echt van nul gemaakt. Dit wil zeggen dat we de presentatie al dan niet in een huisstijl ontwerpen en dat we de content die u aanlevert restylen. Zo’n presentatie ontwerpen we bijvoorbeeld voor speciale evenementen, bedrijfsmeetings, enzovoort. Het is dus een presentatie perfect afgestemd op een bepaalde gelegenheid.

Bent u eerder op zoek naar een presentatie waar alle basiselementen van uw huisstijl al inzitten, dan maken we voor u een prachtige PowerPoint template. Met die template kan u dan zelf aan de slag. Ook uw collega’s kunnen gebruik maken van die template. Zo bent u  zeker dat alle werknemers dezelfde waarden en look & feel van uw bedrijf uitstralen. Onze Powerpoint templates zijn uitgebreid en bevatten alle nodige elementen om zelf een onbrand presentatie te maken. Tijdbesparend en efficiënt te werk gaan, vinden we zeer belangrijk bij AltoAlto. 
  

Some of our clients